Vastuullisuus

Meille vastuullisuus on osa jokapäiväistä yrityksen kehitystyötä, samalla pitkää tähtäintä. Kunnioitusta asiakkaitamme, työtekijöitämme ja meitä ympäröivää maailmaa kohtaan. Vastuuta seuraavasta sukupolvesta.

Kutsumme sinut mukaan osallistumaan, saamaan tietoa ja antamaan meille palautetta ja ideoita. Haluamme näyttää mallia, olla nyt ja tulevaisuudessa vastuullisuuden ja ympäristöystävällisyyden edelläkävijöitä.

Olemme saaneet Green Key -sertifikaatin 16.6.2022 ja
Sustainable Travel Finland -merkin 21.6.2023.

Levin Alppitalojen GreenBook

GreenBook kertoo yksityiskohtaisesti miten teemme työtä ympäristön, kestävyyden ja hyvinvoivan yhteisön eteen. Ja miten myös vieraamme voivat osallistua, Alppitalojen perinteikkäässä talkoohengessä!

Vastuumme

Lapin luonto

Lappilainen luonto on yhteinen aarre, jonka keskellä saamme virkistyä ja nauttia, kaikilla aisteilla. Puhtaan ja monimuotoisen luonnon säilyttämistä auttaa ennen kaikkea energian ja veden kulutuksen tehokas hallinta. Kierrätys ja lajittelu vähentävät tarvetta polttaa jätteitä.

Laadukkaat ja pitkäikäiset materiaalit luovat ympäristöystävällisiä sisustuksia. Näihin asioihin keskitymme huoneistojemme ylläpidossa ja asiakaskokemuksen suunnittelussa. Alppitalojen ympäristötalkoisiin voi jokainen osallistua ja jaamme helppoja ohjeita vieraillemme miten.

Ihmiset ympärillämme

Menestyksemme avain on huipputiimi, jonka tyytyväisyys on yhtä tärkeää kuin vieraidemme. Teemme kaikkemme tarjotaksemme henkilöstöllemme innostavan työkulttuuriin, jossa hyvinvointi syntyy avoimuuden, ammatillisen kehittymisen sekä turvallisten työtapojen kautta.

Meille on kunnia-asia olla eturivissä vahvistamassa Levin alueen kilpailukykyä ja vetovoimaa. Yhdessä toisten paikallisten yritysten kanssa kehitämme kestävää ja nykyaikaista matkailutoimintaa.
Hyväntekeväisyystyötä teemme sekä Lapissa että kansallisesti, yrityksemme arvojen mukaisesti, suvullemme ja henkilöstöllemme tärkeitä asioita tukien.

Kotimainen laatu

Huoneistomme huokuvat suomalaista työtä ja design näkemystä. Hankintoja tehdessä arvostamme omistautuneita ja tuotteistaan ylpeitä perheyrityksiä, kaltaisiamme.

Valitsemme aina ensisijaisesti paikallisia ja kotimaisia toimittajia niin palveluiden kuin fyysisten tuotteiden suhteen. Palveluasenne ja vastuullinen tapa ajatella ja toimia yhdistää meitä ja kumppaneitamme.

Lappia kestävästi kehittäen