Huoneistot

Tunturikylän elämä hyörii ympärillä ja huolitellut huoneistomme kutsuvat ottamaan kodikseen. Elä lokoisasti puuseinien, takkatulen ja oman saunan lämmössä. Nautiskele eteen avautuvan Levitunturin näkymissä. Ole keskellä kaikkea, ja omassa rauhassa. Mene ja tule, tee ja koe, elä vailla turhaa suunnitelmallisuutta.

Yli 50 lomahuoneistoamme on suunniteltu kaikenlaisia ihmisen kokoonpanoja ajatellen. Kahden hengen tilasta viidentoista hengen mittoihin muotoiltuun. Valitse omaan tilantunteeseen sopivin. Väljää tai tiivistä oloa.

Huoneistotyyppimme

Deluxe

Hulppea

Hulppeissa Deluxe-alppihuoneistoissa heräät alppihiihtämään suoraan ovesta. Tai vain nauttimaan näkymistä Alppitalojen edustavimmissa loma-asunnoissa.

Eturinne avautuu majesteettisesti valtavalta näköalaparvekkeelta. Klassista makua miellyttävästi, ja laatumateriaalein sisustetuissa huoneistossa on sauna ja tunnelmaa tuova takka. Talossa on suksivarasto. Alakerran ruokaravintoloihin sujautat hetkessä: Stefan’s Steakhouse ja Colorado Bar & Grill. Herkullisen aterian tai hengähdystarpeen viiinilasillisen kanssa yllättäessä.

Täydellinen ystäväseurueille, perheille, juhliin, kokouksiin tai vaikutuksen tekevään edustuskäyttöön. Deluxe-huoneistoihin kuuluvat F- ja G-talot, yhteensä 12 hienoa huoneistoa osoitteessa Hissitie 15.

Sisäänkirjautuminen klo 17, checkout klo 13.

Premium

Tasokas

Tasokkaissa Premium-alppihuoneistoissa nautiskelet inspiroivissa maisemissa, aivan tunturikylän palvelujen ytimessä. Hotellimaisissa tunnelmissa.

Kauniisti ja korkealuokkaisesti sisustetuissa huoneistoissa on suuret parvekkeet ja perheasunnoissa lämmintä tunnelmaa tuova takka. Sviiteissä lepäilet king size sängyissä ja nautit erityisen komeista näkymistä. Asunnoista löytyy väljyyttä omaan rauhaan itse kullekkin, suurimmista huoneistoista jopa ikioma oleskelutila perheen lapsille ja nuorille. Talossa on suksivarasto, pyykinpesumahdollisuus, matkatavarasäilytys sekä elämää helpottava hissi.

Rauhallisesta C-talosta Ratsastajankujalla löytyy erittäin sopivia Premium-huoneistoja niin perheille, pariskunnille kuin yksinmatkustaville.

Sisäänkirjautuminen klo 16, checkout klo 12.

Comfort

Mukava

Mukavissa Comfort-alppihuoneistoissa vietät aikaa mökkitunnelmissa, hirsiseinien huomassa. Asut tunturikylän keskuksessa vastapäätä eturinnettä ja Hullu Poro Areenaa. Levin laduille sivakoit ulko-ovelta.

Lämminhenkisissä ja kodikkaissa asunnoissa on ikioma sisäänkäynti ja avara parveke. Sisustus on viihtyisää ja miellyttävää Alppitalot-laatua. Takan loimussa palautuu kummasti. Lemmikit ovat iloisesti tervetulleita mukaan lomailemaan.

E-talo, jossa Comfort-huoneistot sijaitsevat, on Levin ensimmäisiä ja alkuperäisiä alppityylisiä lomataloja. Asunnot ovat oiva valinta ystäväporukoille ja ryhmille, jotka hakevat Levin kuuluja lomaelämyksiä. Osoitteessa Hissitie 15.

Sisäänkirjautuminen klo 16, checkout klo 12.

Cosy

Kodikas

Cosy-alppihuoneistot ovat sympaattisia lomakoteja monenlaiseen menoon ja arjesta palautumiseen.

Kotoisissa loma-asunnoissa on oma sisäänkäynti ja kaunis takka, isoista löytyy parveke ja pienemmistä terassi. Sisustus huoneistoissa on raikas ja laadukkaan moderni, kauniissa luonnon sävyissä. Pääset kätevästi ja hetkessä ruokakauppoihin ja Levitorille, Zero Point vuokraamo ja after ski -ravintola Vinkkari löytyvät aivan vastapäätä.

Cosy-huoneistot ovat Hissitie 7:n A- ja B-taloissa. Niissä aidoissa ja alkuperäisissä, tunturikylän ensimmäisissä lomahuoneistotaloissa. Täällä perheillä, ystävä- tai työporukoilla, ryhmillä ja yhdistyksillä on lokoisat olot. Apu ja neuvotkin ovat lähellä, sillä toimistomme löytyy B-talon alakerrasta.

Sisäänkirjautuminen klo 15, checkout klo 11.

Economy

Kannattava

Economy-huoneistot ovat erilaisia lomahuoneistoja keskustan tuntumassa, omassa rauhassaan. Luonto ja patikkareitit on lähelläsi, samalla kävelet helposti tunturikylän humuun ja rinteisiin.

Edullisimmat huoneistoistamme täyttävät vaativat laatukriteerimme. Pääset niissä mukavaan ja leppoisaan mökkitunnelmaan. Oma takka lämmittelee ihanasti ulkoilun jälkeen. Tarjonnasta löytyy valittavaa myös kelohonkaa kaipaaville.

Kaikissa huoneistoissa on yksi tai useampi makuuhuone ja osassa lasten rakastama parvi. Economy-huoneistot sopivat mainiosti pariskunnille, perheille taikka ystäväporukoille. Autto, Aarakka 5 & 6 ja Lomailevi odottelevat sinua.

Sisäänkirjautuminen klo 16, checkout klo 12.

Classic Log cabins

Classic Log Cabin

Klassinen

Classic Log Cabinit ovat klassisia kelomökkejä Levin eturinteen alla. Parhaalla paikalla, tunturin palvelujen sydämessä, luontoa lähellä. Syksyllä 2023 remontoiduissa mökeissä nautit lämminhenkisestä ja aidosta Lapin tunnelmasta.

Mökit ovat uniikkeja keskenään ja sopivat mainiosti yksin matkustaville, pienille perheille tai ystäväporukoille. Lemmikit ovat iloisesti tervetulleita mukaan lomailemaan. Neljä hurmaavaa kelomökkiä osoitteessa Hissitie 13.

Sisäänkirjautuminen klo 15, checkout klo 11.

The Fell Northern Lodge

The Fell – Northern Lodge

Uniikki ja yksityinen lodge oman vaaran huipulla. Vain 15 minuutin päässä Leviltä.

Tutustu

Haluatko apua sopivan lomakodin etsimisessä?
Kysymyksiä tai erityistoiveita, joissa voimme olla avuksi?

MIKSI KANNATTAA AINA VARATA SUORAAN MEILTÄ?

Asioit vain meidän kanssamme, alusta loppuun ilman välikäsiä. Puhelimen päästä löydät lämminhenkisen ihmisen.

Takaamme edullisimman hinnan, ilman piilokuluja. Sekä joustavat maksu- ja peruutusehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään varauksen muutoksissa.

Haluamme tietää erikoistoiveesi ja pyrimme täyttämään ne parhaamme mukaan. Kuten aikainen sisäänkirjautuminen tai myöhäinen huoneiston luovutus. Saatamme
jopa yllättää iloisesti suoraan varanneita nostamalla huoneistoluokkaa.

Läksiäislahjaksi saat etukoodin, jolla voit varata seuraavan loman huokeammin.

Lomasta maksamasi raha jää kokonaisuudessaan Levin toimijoille, jotka investoivat vastuullisesti alueen tulevaisuuteen.

Hohdokkuutta kokoontumiseen

Alppihuoneistoistamme löytyy sopivat tilat juhlien ja kokousten pitämiseen mieltäavartavissa maisemissa. Tarjoilut ja ruokailut räätälöidään toimestamme, kokousvälineet toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yhdessä koetut Lapin elämykset jättävät lämpimän muistijäljen ja hitsaavat yhteen.