Meistä

Intohimomme matkailualaan syntyi isän ja sedän lomakotien rakentamista 90-luvun Lapissa seuraten. Talvet Levillä olivat maatilan lasten rakastamaa perheen ja ystävien yhteistä aikaa. Kaikkien meidän muistoissa matkoihin liittyy urheilua, yhdessäoloa, ja enemmän tai vähemmän talkoorakentamista. Mukaan värvättiin usein koko suku ja naapuritkin. Ketään ei haitannut lomailu rakennusprojektien ohessa, lapset ja lemmikit pyörivät menossa mukana.

Lämminhenkisiä huoneistoja syntyi suvun ja ystäväpiiriin omistukseen, itsemme kaltaisille, aktiivisille ulkoilmaihmisille. Yhdessä paikallisten kanssa opettelimme matkailuelämyksen ja majoituspalveluiden luomisen alusta lähtien, hartiavoimin.

Tänään sama toisilleen läheinen joukko sukulaisia ja ystäviä on takana ja tukena, kun me sisaret, Juulia ja Sofia, luotsaamme Alppitaloja kehittyvään ja kestävään tulevaisuuteen. Yhdessä huikean tiimimme kanssa pidämme hyvää huolta yksityisten omistajien lomahuoneistoista, ja ennen kaikkea asiakkaiden unelmalomasta.

Täällä sinua varten

Juulia Siikarla

Alppitalojen Toimitusjohtaja

Aurinkoinen Juulia on omistautunut ja käytännönläheinen esihenkilö, joka astui Sofia-siskon jäljissä saappaisiinsa johtamaan Alppitaloja. Toimitusjohtajan sydämenasiana on asiakkaiden lomaelämyksen täydellinen onnistuminen.

Restonomiksi Rovaniemellä ja Itävallassa opiskellut Juulia nauttii työstään asiakkaiden, työntekijöiden ja Levin vilskeessä. Häneltä löytyy aikaa ja empatiaa jokaiselle. Vauhdikas ja urheilullinen Juulia tulee todennäköisesti vastaasi myös rinteissä, hiihtoladulla ja luontovaelluksella. Tai Levin maineikkaassa yöelämässä pikkutunneille tanssimassa.

Sofia Siikarla

Alppitalojen Kehittäjä

Raudanluja Sofia on taka-alalta yritystä johtava puolikas sisarkaksikkoa. Helsingissä, Sveitsissä ja Hollannissa liiketalouden maisteriksi opiskellut Sofia toi erityisosaamisensa Alppitalojen huoneistojen kehittämiseen. Vuosia Sofia oli päävastuussa majoitustoiminnasta.

Juulia-siskon tartuttua operatiiviseen johtoon, Sofia keskittyy nyt toteuttamaan näkemystään Alppitaloista uniikkina edelläkävijänä. Kylmähermoisen yrittäjän, alaskanmalamuutin omistajan ja kolmen lapsen äidin elämä on antoisaa hullunmyllyä.

Miia Saiho

RYHMÄMATKAAJAN TUKI JA TURVA

Matkailualan konkari Miia tarjoaa tukea, turvaa ja elämyksellisiä ideoita ryhmämatkalaisten iloksi ja hyödyksi. Upea räätälöity Alppitalojen lomakokonaisuus tai kokousmatka syntyy Miian osaavissa käsissä ja luotettavien yhteistyökumppanien kanssa. Spontaanitkin tilanteet ratkeavat yhdessä paikan päällä. Näin myös ryhmän vetäjä saa nauttia ja viettää rentouttavia hetkiä muiden kanssa.

Paljasjalkaisena lappilaisena Miian löytää vapaa-aikana kaukana Levin vilskeestä. Joko rintamamiestalostaan, pihasaunasta tai omalta nuotiolta.

Leila Köngäs

TIP TOP PÄÄLLIKKÖ

Kittiläläinen Leila on ihastuttava lapinrouva parhaasta päästä. Puhtaanapidon esihenkilö, jonka ansiosta siivoustiimi voi hyvin ja pitää tehokasta huolta alppihuoneistojen viihtyisyydestä. Työn organisointi ja eteenpäin kehittäminen on Leilan luotettavissa käsissä. Aina asiakkaan parhaaksi.

Vapaa-ajallaan taiteellinen Leila maalaa ja mökkeilee. Nauttii elämästä, lapsista ja lastenlapsesta. Ja tietenkin putipuhtaudesta ja järjestyksestä.

Oleksandr Kutsenko

JOKA PAIKAN HUOLTOHÖYLÄ

Suurisydäminen huoltomies Oleksandr on paikalla, missä ikinä apua tarvitaan. Näillä hartioilla Alppitalot pysyvät huolitellun hyvässä kunnossa, lumet ojennuksessa ja nurkat ryhdikkäänä. Oleksandr on aina mainiolla tuulella ja valmiina rientämään tiimimme ja asiakkaidemme avuksi.

Kotoisin Ukrainasta, mutta Suomessa jo yli kymmenen vuotta töitä tehnyt kollegamme on vapaa-ajallaan aktiivinen hyväntekeväisyystyössä, edistäen hätääkärsivien ukrainalaisten asiaa niin Suomessa kuin kotimaassaan.

Kaisa Rantanen

HYMYILEVÄ VASTAANOTTAJA

Iloinen ja rauhallinen ääni on puhelimen päässä auttamassa lomavarauksen teossa. Kaisan itsensä löydät useimmiten Alppitalojen touhukkaasta toimistosta. Muutaman vuoden tauon jälkeen Leville päätynyt Kaisa pitää huolen siitä, että palvelu rullaa sutjakkaasti ja asiakkaat voivat heittäytyä lomasta nauttimiseen ensihetkestä alkaen.

Vapaa-aikanaan Kaisa nauttii Lapin luonnosta ja monista vuodenajoista patikoiden, hiihtäen tai lasketellen.

Työharjoitteluun tähtitiimiin?

Maineikas Levi on täydellinen paikka kasvattaa siipiä matkailualalla. Haemme jatkuvasti kolmannen asteen opiskelijoita työharjoitteluun tuleville sesongeille. Ota meihin yhteyttä, jos asiakaspalvelutyö ja oppiminen mukavien ammattilaisten tiimissä kiinnostaa.

Mikään matkaongelma ei ole tiimillemme liian pieni, ja isoihinkin löydämme ratkaisun yhdessä.

Ota yhteyttä!

    Lähetä majoitustiedustelusi, tarjouspyyntö tai anna palautetta, vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

    Myyntitoimistomme on avoinna arkisin klo 09:00-17:00.