Elämykset

Arki tuulettuu mielestä kun ympärillä on mykistävä luonto ja maailman puhtain ilma. Niistä nauttiminen onnistuu vaikka hetken mielijohteesta, koska tunturin palvelut ja aktiviteetit ovat lyhyen kävelymatkan päässä Alppitaloista.

Me tunnemme Levin parhaat palveluntarjoajat ja autamme löytämään sinulle sopivat elämykset. Kipinöivistä erämaalaavuista huippuravintoloihin.

Tulitpa yksin, kaksin, yhdessä tai työporukassa, haluamme jakaa Lapin kanssasi. Kerro meille toiveesi niin mietitään yhdessä miten.

Satumaista mutta totta

Lumilla

Laskettelu, lumilautailu, telemark, vapaalasku, maastohiihto, hiihtokoulut, lumikenkäily, moottorikelkkailu, jääkarting, jääkellunta, jääralliautoilu, pilkkiminen, avantouinti, pulkkailu, jäänveisto, porosafarit, huskysafarit, leijahiihto, lumilinnat, arktinen elämyspuisto, talvipyöräily, revontuliretket ja paljon muuta.

Yöttömässä yössä ja loimuavassa ruskassa

Patikointi ja vaellus, golf, frisbeegolf, minigolf, activity park, tennis, kesäkelkkarata, bikepark, skatepark, seikkailupuisto, sauvakävely, mönkijät, koskenlasku, pyöräily, alamäkipyöräily, suplautailu, melonta, lauttaretket, kalastus, metsästys, marjastus, sienestys ja paljon muuta.

Saunaa, seikkailuja ja hyvinvointia

Kylpylä, wellness, kuntosali, kauneudenhoito, uimaranta, jooga, saunat, hevosvaellukset, helikopterilennot, kuumailmapallolennot, valokuvaus, keilaus, elokuvat, taidenäyttelyt, museot, rumpujen taikaa, riippumattorentoutus, erätaidot ja paljon muuta.

Päiväretkeilyä

Joulupukin mökki Levin rinteillä 7 km
Arktinen elämyspuisto Arcandia 10 km
Galleria Raekallio Pöntsön kylässä 18 km
Arctic Sauna World Jerisjärvellä 42 km
Särestöniemi-museo 48 km
Lainio Snow Village 50 km
Pallas-Yllästunturin Kansallispuisto 55 km