Avoimet työpaikat

Siivoustyönjohtaja

Puhtaanapidon ammattilainen, etsitkö mahdollisuutta edetä urallasi? Viihdytkö Lapissa laskettelurinteiden äärellä ja turistien parissa? Oletko hotellialalla tulevaisuuden osaajaa, joka ei pelkää ottaa vastuulleen yrityksemme siivouspalvelua sekä siihen liittyviä hallinnollisia tehtäviä?

Levin Alppitalot on kotimainen perheyritys, joka kuuluu Levin suurimpiin majoittajiin. Hallinnassamme on tällä hetkellä 56 huoneistoa, joissa yhteensä 360 petipaikkaa. Asiakaskuntamme koostuu sekä kotimaisista että kansainvälisistä matkailijoista. Tähtäämme uudistukseen, mikä tuo varmasti uusia tuulia ja haasteita myös kokeneemmalle konkarille.

Työssäsi toimit siivoojien esimiehenä, tehostat ja kehität toimintaamme. Saamasi vapaudet ja vastuut sekä yrityksemme matala hierarkia takaavat sinulle näkyvän roolin organisaatiossamme. Toimintamme laajentuessa siirrymme ulkoistetusta siivouspalvelusta kasvattamaan omaa henkilöstöä, mikä luo sinulle mahdollisuuden koota itse oma tiimisi. Mukava työyhteisö, ensiluokkainen palvelu, vapaus, itsenäisyys, monipuolisuus ja vaihtelevuus kuvaavat etsimääsi tulevaisuuden työpaikkaa, motivoivat sinua ja kannustavat menestymään. Työpäivät sijoittuvat niin arkeen kuin viikonloppuihinkin.

Olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa omien työntekijöiden, muun työyhteisön, sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa, joten vaadimme sinun olevan ulospäin suuntautunut, palveluhenkinen ja joustava. Toivomme, että sinulta löytyy myös riittävä siivousalan tuntemus, koulutus ja käytännön työkokemus. Kiinteistöalan tuntemus luetaan eduksi.

Mikäli vakituinen työpaikka kasvavassa ja lämminhenkisessä perheyrityksessä sekä kilpailukykyinen palkkaus kiinnostaa, niin kerron mielelläni tarkempia tietoja liittyen työnkuvaan sekä yrityksemme tulevaisuuden suunnitelmiin. Toimitusjohtaja Sofia Siikarla  0503055440. Hakuaika 15.6.2019 saakka. Työn aloitus syksyllä 2019.

Lisäksi etsimme siivoushenkilökuntaa!