Aidoista ja alkuperäisistä alppitaloista

Suomen hiihtokeskusten edelläkävijä Levi on laajentunut silmiinpistävän nopeasti kuluneessa kymmenessä vuodessa. Tänä aikana Levin Alppitalot ovat olleet olennainen osa alueen katukuvan muodostumista, sillä Kittilässä meidät tunnetaan alppityylisen arkkitehtuurin pioneerina. Nykypäivänä alppitalot yleissanana kuvaa myös muita alueen alppityylisiä kohteita, joita keskustassa on jo pilvin pimein.

Levin ollessa jo kansainvälisestikin tunnettu sekä yksi Euroopan harvoista lumivarmoista kohteista, uskomme tulevaisuuteen on vahva. Vuosittain alueelle nousee uusia rakennuksia ja perustetaan toinen toistaan innovatiivisempia yrityksiä. Myös meillä Alppitaloilla on hyvä potentiaali laajentaa, sillä Riekkomajojen tontille kaavoitetaan parhaillaan paraatipaikkoja uusille majoitustiloille. Tulevien vuosien aikana onkin suunnitteilla avata uusi näyttävä huoneistohotelli Levin eturinteen juurelle.

Sitä ennen päivittelemme olemassa olevia huoneistoja entistä viihtyisämmiksi. Alppi E-talon ilmettä raikastettiin viime syksynä ja tänä vuonna tarkoitus on piristää niin ikään etummaisia Alppitähtiä. Haluammehan ennen kaikkea tehdä sinun ja läheistesi olon mukavaksi vieraillessanne meillä. Ja mikä parasta, Alppi B-taloon ovat tästä lähin myös kaikenkarvaiset ystävämme tervetulleita!

Tässä tarjoamamme perusresepti aitoon tunturielämykseen Levillä:

  1. Viihtyisät ja monikäyttöiset huoneistot, joissa oleskelu itsessään on elämys.
  2. Sijainti eturinteen juurella, jolloin liikkuminen on edullista ja helppoa.
  3. Persoonallinen palvelutiimi, josta jokainen kantaa vastuunsa sinun lomasi onnistumisesta.

Sydämellisesti tervetuloa viihtymään eturiviin!

Ystävällisin Levi-terveisin
Sofia Siikarla