Aikuisia

Huoneita

Varaa tästä

Majoitu mukavasti tunturikylän sydämessä

Perinteisissä hotellihuoneissa yövytään, mutta aitoihin ja alkuperäisiin Levin Alppitaloihin tullaan elämään.
Laadukkaat eturivin huoneistot ovat kattavasti varusteltuja ja täynnä loman tuntua. Puupaneloidut seinät, takka ja oma sauna tuovat erityistä lämpöä, viihtyisyyttä ja ylellisyyttä.

Erikokoisia ja eritasoisia huoneistoja on 56 kpl, jotka muodostavat kattavan valikoiman erilaisiin majoitustarpeisiin pariskunnista suuriin ryhmävarauksiin. Vaihtoehtoja löytyy kahden hengen majoitustarpeista aina 15 hengen väljään huoneistoasumiseen. Useimmista huoneistoista suoraan eteesi avautuvat upeat näkymät Levitunturiin.

Huoneistojen hinnoittelu vaihtuu viikoittain mukaillen Levin eri sesonkeja. Alkuviikon vuorokaudet ovat edullisempia kuin viikonloput. Tarkista saatavuus ja varaa huoneistosi helppokäyttöisestä nettikaupasta!

Tervetuloa elämysten lomalle Levin Alppitaloihin!


Lapland luxury

Alppitähdet

Korkeatasoisissa ja tyylikkäissä Alppitähti-huoneistoissa on vaihtoehtoja 2 hengen hotellihuonetyyppisistä aina 7 makuuhuoneen tilaviin näköalahuoneistoihin. Ainutlaatuiset Alppitähdet lukeutuvat Levin ”eturivin” majoituskohteisiin, sillä näyttävät talot sijaitsevat suoraan eturinnettä vastapäätä. Jokaisessa huoneistossa on oleskelutila-avokeittiö, perus keittiövarustus, sauna, takka (paitsi 2hh:ssa) sekä oma parveke, joista lähes kaikista upeat näkymät rinteeseen.

Alppitähtiin kuuluvat Alppitähti C-, F- ja G-talot, yhteensä 28 edustavaa huoneistoa.

Tutustu Alppitähtiin


Levi loma holiday

Alppitalot

Kodikkaissa ja lämminhenkisissä Alppitalo-huoneistoissa on 2, 3 tai 4 makuuhuonetta, oleskelutila-avokeittiö, perus keittiövarustus, sauna, takka sekä osassa parveke tunturinäkymällä. Nämä Levin keskustan pioneereihin lukeutuvat majoituskohteet tarjoavat myös yksityisyyttä, sillä jokaiseen huoneistoon on oma sisäänkäynti. Osaan Alppi B-talon huoneistoista ovat myös lemmikit tervetulleita. Huoneistoja on uudistettu vuosina 2009 sekä 2012.

Alppitaloihin kuuluvat Alppi A-, B, ja E-talot, yhteensä 14 viihtyisää huoneistoa.

Tutustu Alppitaloihin


Levi matkailu info

Muu majoitus

Monipuoliset rivitalohuoneistot sijaitsevat Levin ydinkeskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä eturinteiltä. Tarjolla on mutkatonta rivitaloasumista ja kelohirsistä tunnelmaa 6-8 henkilölle. Huoneistoissa on oleskelutila-avokeittiö, perus keittiövarustus, sauna ja takka.

Toisenlaisia majoitusvaihtoehtojamme ovat rivitalot Aarakka, Tieva ja Keloleo.

Tutustu muihin majoitusvaihtoehtoihin

VARAA TÄSTÄ! Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: