Aikuisia

Huoneita

Varaa tästä

Roskat & kierrätys

Roskille on Hissitie 15 pihalla iso harmaa roskapakki, johon voi viedä huoneiston roskat. Meillä ei vielä löydy omaa kierrätyspistettä, mutta se on tuloillaan. Sitä ennen roskat voi viedä muille Levin ekopisteille.

  • Lähin ekopiste Alppitaloilta katsottuna löytyy eturinteeltä eli Hissitie 15 vastapäätä ja sinne voi viedä: polttokelpoinen jäte, paperi, lasi ja pienmetalli.
  • S-Market Levin takapihan pysäköintialueelle voi viedä lasin, paperin ja pienmetallin lisäksi myös muovi- ja kartonkiroskat.
  • Muualla olevat ekopisteet ovat Visit Levi (Myllyjoentie 2), Nuottirakka (Nuottitie), Lämpölaitoksen risteys (Lämpötie) ja Poron Bensis (Tunturitie 2), joihin voi viedä: polttokelpoinen jäte, paperi, lasi ja pienmetalli.

 

Kierrätysohjeita

PIENMETALLIT: Puhtaat säilyketölkit, foliot, alumiinivuoat, alumiinipaperit, metallikannet, pantittomat juomatölkit, tuikkukynttilöiden foliot, pienet metalliastiat (kattilat, paistinpannut, uunipellit), käytöstä poistetut pienet työkalut, täysin tyhjät maalipurkit (muista irrottaa kansi irti purkista)

LASIT: Lasipullot ja lasipurkit (huuhtele ja poista kannet)

PAPERIT: Kaikki postin kautta tuleva paperi: sanomalehdet, aikakauslehdet, mainokset, esitteet, kirjekuoret sekä kopiopaperit

PAHVIT: Kartonkiset nestepakkaukset, kuten maito- ja mehutölkit (myös alumiinivuoratut), muro- ja keksipakkaukset, paperipussit ja -kassit, käärepaperit, munakennot, talous- ja wc-paperin hylsyt, aaltopahvi ja voimapaperi. Huuhtele neste- ja ruoantähteitä sisältävät pakkaukset, valuta kuiviksi, litistä ja pakkaa ne sisäkkäin. Irrota muovikorkit ja laita muovipakkausten keräykseen.

Pahveille on oma erillinen kierrätyspiste S-Marketilla.

MUOVIT: Elintarvikkeiden tyhjät muoviset pakkaukset, kuten jogurttipurkit, voirasiat sekä leikkele-, juusto- ja valmisruokapakkaukset, tyhjät muoviset pesuaine-, shampoo- ja saippuapullot, muovikassit, -pussit ja -kääreet, tyhjät muovipullot, -kanisterit ja -purkit, (mieluiten litistettynä, korkit ja kannet erikseen). Huuhtele pakkaukset tarvittaessa.

Muoveille on oma erillinen kierrätyspiste S-Marketilla.

VARAA TÄSTÄ! Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: